Wij gaan verhuizen!

De diensten van WIHA Brandpreventie.

Bouwkundige brandpreventie omvat meerdere disciplines die elk hun eigen aanpak en expertise vragen. De specialisten van WIHA Brandpreventie zijn opgeleid en getraind om alle voorkomende werkzaamheden op dit gebied vakkundig uit te voeren.

Het brandwerend behandelen van leidingwerk, het uitbouwen van brandkleppen, super strak brandwerend bekleden van een stalen constructie, inbouwen van brandwerende roosters of het waterdicht maken van sparingen, al onze diensten zullen een grote toegevoegde waarde hebben.

Bekijk onze diensten
Wiha Brandpreventie

Benieuwd of ook jouw uitdaging door WIHA Brandpreventie opgelost kan worden?

Kijk dan eens bij onze diensten en daag ons uit!

Brandwerende doorvoeringen en leidingwerk
Brandwerende doorvoeringen en leidingwerk

WIHA Brandpreventie is gespecialiseerd in brandwerende doorvoeringen. Alle soorten leidingen die door een brandscheiding lopen worden door WIHA Brandpreventie vakkundig voorzien van de juiste brandwerende behandeling.

Brandwerende staalconstructies
Brandwerende staalconstructies

Een staalconstructie is de ruggengraat van een gebouw. In het geval van brand zal staal zijn stevigheid verliezen en uiteindelijk bezwijken. Door een isolerende bekleding in de vorm van brandwerende plaat aan te brengen zal het staal minder snel opwarmen en zo langer stand houden.

Luchtdicht bouwen
Luchtdicht bouwen

Bij WIHA Brandpreventie denken we duurzaam, niet alleen houden we rook en brand tegen en zelfs water tegen, ook kunnen we van dienst zijn met het tegenhouden van kou en tocht door middel van luchtdicht bouwen.

Brandwerende wanden en plafonds
Brandwerende wanden en plafonds

Een brand wil je niet de kans geven om zich voort te planten door een gebouw. Om dit te voorkomen bestaan gebouwen die groter zijn dan een aantal vierkante meters óf een bepaalde functie hebben, uit verschillende brandcompartimenten. Dit wordt opgelost door wanden en plafonds te scheiden.

Brandwerend coaten
Brandwerend coaten

Net als bij het bekleden van staalconstructies met brandwerende plaat heeft brandwerende coating het doel om de staalconstructie te beschermen tegen de gevolgen van brand.

Brandkleppen
Brandkleppen

Brandkleppen worden in brandwerende wanden of vloeren geplaatst en dienen ervoor om luchtkanalen af te sluiten in geval van brand.

Waterdicht afwerken
Waterdicht afwerken

WIHA Brandpreventie ook beschikbaar voor het waterdicht afwerken van sparingen en openingen. Lekkage is een ongewenst iets, het geeft ongemak en zorgt ervoor dat mensen het vertrouwen in een bouwwerk verliezen.