Wij gaan verhuizen!

Waterdicht afwerken

Naast brandwerende diensten is WIHA Brandpreventie ook beschikbaar voor het waterdicht afwerken van sparingen en openingen. Sparingen en openingen in (kelder)wanden onder het maaiveld voor bijvoorbeeld het invoeren van NUTS-leidingen lekken vaak grondwater.

Lees meer

Waarom waterdicht afwerken?

Lekkage is een ongewenst iets, het geeft ongemak en zorgt ervoor dat mensen het vertrouwen in een bouwwerk verliezen.Los van de overlast zal lekwater vieze en lastig te verwijderen vlekken achterlaten.Ook kunnen materialen en constructies worden aangetast onder de constante invloed van vocht en lekwater.

Waterdicht afwerken bij WIHA

Om te voorkomen dat water in kelders binnendringt, kan WIHA Brandpreventie sparingen en openingen vakkundig waterdicht afwerken.

Waterdicht afwerken voor jouw bedrijf

Het is prettig om een kelderwand van bijvoorbeeld een nieuwe parkeergarage schoon en droog te hebben en te houden. Lekkage geeft een slechte indruk en zorgt voor moeilijk te verwijderen vlekken en het kan uiteindelijk materialen aantasten. Wil je je parkeergarage, je ondergrondse stookruimte of elke andere ruimte beschermen tegen de nadelige effecten van water, vraag dan de specialisten van WIHA Brandpreventie. Een garantie voor droge voeten én de zekerheid van veiligheid!

Interesse? Maak nu een afspraak!
Referenties

Wat onze mooie klanten over ons zeggen.

Voor een veilig gevoel

WIHA Brandpreventie biedt een breed scala aan dienstverleningen en materialen op het gebied van bouwkundige en passieve brandpreventie. Geen nood, wij helpen u graag de schade te beperken.

Neem contact op

Bouwkundige brandpreventie omvat meerdere disciplines die elk hun eigen aanpak en expertise vragen. De specialisten van WIHA Brandpreventie zijn opgeleid en getraind om alle voorkomende werkzaamheden op dit gebied vakkundig uit te voeren.

Het brandwerend behandelen van leidingwerk, het uitbouwen van brandkleppen, super strak brandwerend bekleden van een stalen constructie, inbouwen van brandwerende roosters of het waterdicht maken van sparingen, al onze diensten zullen een grote toegevoegde waarde hebben.

Meer informatie over onze diensten

Bouwkundige brandpreventie, soms ook wel passieve brandpreventie genoemd zorgt er voor dat de gevolgen van een brand beperkt blijven. Een eventuele brand met de bijbehorende rookontwikkeling kan zich dankzij de juiste brandwerende voorzieningen niet zomaar onbeperkt voortplanten door een gebouw. Door de aangebrachte voorzieningen zal een brand beheersbaar worden, hierdoor kunnen mensen veilig vluchten en zal het gebouw niet geheel total-loss raken. De economische schade zal dus ook beperkt worden.

Waarom brandpreventie toepassen?

Uiteraard zijn wij als WIHA Brandpreventie overtuigd van onze dienstverlening en werkzaamheden.En niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers hebben inmiddels ondervonden dat samenwerken met WIHA Brandpreventie de zekerheid van veiligheid biedt!

Lees daarom hoe opdrachtgevers de samenwerking met WIHA Brandpreventie ervaren, dit kan ook jouw ervaring worden.

Bekijk onze referenties