Wij gaan verhuizen!

Wie is Wiha brandpreventie

WIHA Brandpreventie biedt een breed scala aan dienstverleningen en materialen aan zodat de gevolgen en schade aan mens, dier en milieu beperkt kunnen worden.

Meer over ons Contact

WIHA Brandpreventie

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die getroffen kunnen worden zal een brand bijna altijd kunnen ontstaan. Het voortplanten een brand en bijbehorende rookontwikkeling door een gebouw, met alle gevolgen van dien, kan met de juiste maatregelen echter wel beperkt worden.

Om dit te realiseren biedt WIHA Brandpreventie een breed scala aan voorzieningen die er voor zorgen dat een eventuele brand en rook zich niet onbeperkt een verwoestend spoor door een pand kunnen banen. Met onze brandwerende voorzieningen wordt een brand beheersbaar, kunnen levens gered worden en zal de economische schade aan een door brand getroffen gebouw minder groot zijn.

Vragen? Neem contact met ons op

Waarom voor Wiha Brandpreventie kiezen?

Wij kunnen een totale ontzorging op het gebied van bouwkundige en passieve brandpreventie bieden.

Wij ontzorgen!

Voor een veilig gevoel

Brand. Het is ongetwijfeld één van de ergste dingen die je kan overkomen.

WIHA Brandpreventie biedt een breed scala aan dienstverleningen en materialen aan zodat de gevolgen en schade aan mens, dier en milieu beperkt kunnen worden.

Wij kunnen een totale ontzorging op het gebied van bouwkundige en passieve brandpreventie bieden. Geen nood, wij kunnen helpen en hiervoor verwijzen wij je graag naar onze diensten.

Bekijk onze dienstenContact
Trots op ons team

Ons team staat voor u klaar

Ons positieve en gemotiveerde team bestaat uit een vijftal monteurs die allemaal gecertificeerd zijn en dus als volleerd applicateur door het leven gaan.