Wij gaan verhuizen!

De certificering van
WIHA Brandpreventie.

WIHA Brandpreventie zorgt ervoor dat de gebruikte materialen en specialisten op de juiste manier zijn gecertificeerd. Zo voldoet jouw brandpreventie altijd aan de Europese eisen en garanderen we de veiligheid die deze certificaten met zich meebrengen.

Contact

MULCOL - certificaat

Het MULCOL-certificaat geeft aan dat WIHA Brandpreventie als bedrijf én al onze specialisten opgeleid zijn door MULCOL als fabrikant van de door ons gebruikte brandwerende materialen. Onze specialisten hebben dus de juiste kennis in huis om volgens voorschrift te werken met de materialen van MULCOL. MULCOL zorgt ervoor dat de kennis op peil blijft middels regelmatige opfriscursussen en dat nieuwe ontwikkelingen op het gebied van materialen en de toepassing hiervan ook worden gedeeld met onze specialisten.

VCA en VOL-VCA

Ook heeft WIHA Brandpreventie veiligheid hoog in het vaandel staan, vandaar dat al onze specialisten hun VCA of zelfs VOL-VCA diploma hebben, en zich dus goed bewust zijn van veiligheid. In het geval van VCA is dit geen brandveiligheid, maar de persoonlijke veiligheid en die van anderen op een bouwplaats. Dus ook hier geldt: de zekerheid van veiligheid!

Voor een veilig gevoel

WIHA Brandpreventie biedt een breed scala aan dienstverleningen en materialen op het gebied van bouwkundige en passieve brandpreventie. Geen nood, wij helpen u graag de schade te beperken.

Neem contact op

Bouwkundige brandpreventie omvat meerdere disciplines die elk hun eigen aanpak en expertise vragen. De specialisten van WIHA Brandpreventie zijn opgeleid en getraind om alle voorkomende werkzaamheden op dit gebied vakkundig uit te voeren.

Het brandwerend behandelen van leidingwerk, het uitbouwen van brandkleppen, super strak brandwerend bekleden van een stalen constructie, inbouwen van brandwerende roosters of het waterdicht maken van sparingen, al onze diensten zullen een grote toegevoegde waarde hebben.

Meer informatie over onze diensten

Bouwkundige brandpreventie, soms ook wel passieve brandpreventie genoemd zorgt er voor dat de gevolgen van een brand beperkt blijven. Een eventuele brand met de bijbehorende rookontwikkeling kan zich dankzij de juiste brandwerende voorzieningen niet zomaar onbeperkt voortplanten door een gebouw. Door de aangebrachte voorzieningen zal een brand beheersbaar worden, hierdoor kunnen mensen veilig vluchten en zal het gebouw niet geheel total-loss raken. De economische schade zal dus ook beperkt worden.

Waarom brandpreventie toepassen?

Uiteraard zijn wij als WIHA Brandpreventie overtuigd van onze dienstverlening en werkzaamheden.En niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers hebben inmiddels ondervonden dat samenwerken met WIHA Brandpreventie de zekerheid van veiligheid biedt!

Lees daarom hoe opdrachtgevers de samenwerking met WIHA Brandpreventie ervaren, dit kan ook jouw ervaring worden.

Bekijk onze referenties