Wij gaan verhuizen!

Samenwerken met
WIHA Brandpreventie.

Kies je voor het samenwerken met de specialisten van WIHA Brandpreventie, dan kies je voor een flexibele partij met de juiste kennis, instelling én de zekerheid van veiligheid!

Maak een afspraak Over Wiha Brandpreventie

Brandpreventie doe je samen

Samenwerken met de specialisten van WIHA Brandpreventie betekent dat we een project van A tot Z kunnen begeleiden en uitvoeren. Van een eerste contact tot daadwerkelijke uitvoering, wij ontzorgen je gedurende het hele traject. Zo kan het zijn dat er eerst een opname van de werkzaamheden moet plaatsvinden om aansluitend een offerte op te stellen. Geen probleem, we komen graag langs en niet alleen om de werkzaamheden in kaart te brengen, maar ook voor een vrijblijvend advies en aansluitend het plan van aanpak.

Voor zowel een opname op het werk, het opstellen van een offerte of plannen van de uitvoering, steeds houden we de vaart er in. Door onze korte communicatielijn kan er snel doorgepakt worden, iets wat door onze opdrachtgevers gewaardeerd wordt.

Mede door onze flexibele instelling en het meedenken met onze opdrachtgevers gebeurt het zeer regelmatig dat we binnen één dag een specialist beschikbaar hebben voor de opdracht, ongeacht de locatie in Nederland. Wanneer we binnen een zeer korte tijd worden verwacht op locatie, dan zorgen we er ook voor dat de benodigde materialen tijdig op locatie aanwezig zijn.

Dus kies je voor het samenwerken met de specialisten van WIHA Brandpreventie, dan kies je voor een flexibele partij met de juiste kennis, instelling én de zekerheid van veiligheid!

Voor een veilig gevoel

WIHA Brandpreventie biedt een breed scala aan dienstverleningen en materialen op het gebied van bouwkundige en passieve brandpreventie. Geen nood, wij helpen u graag de schade te beperken.

Neem contact op

Bouwkundige brandpreventie omvat meerdere disciplines die elk hun eigen aanpak en expertise vragen. De specialisten van WIHA Brandpreventie zijn opgeleid en getraind om alle voorkomende werkzaamheden op dit gebied vakkundig uit te voeren.

Het brandwerend behandelen van leidingwerk, het uitbouwen van brandkleppen, super strak brandwerend bekleden van een stalen constructie, inbouwen van brandwerende roosters of het waterdicht maken van sparingen, al onze diensten zullen een grote toegevoegde waarde hebben.

Meer informatie over onze diensten

Bouwkundige brandpreventie, soms ook wel passieve brandpreventie genoemd zorgt er voor dat de gevolgen van een brand beperkt blijven. Een eventuele brand met de bijbehorende rookontwikkeling kan zich dankzij de juiste brandwerende voorzieningen niet zomaar onbeperkt voortplanten door een gebouw. Door de aangebrachte voorzieningen zal een brand beheersbaar worden, hierdoor kunnen mensen veilig vluchten en zal het gebouw niet geheel total-loss raken. De economische schade zal dus ook beperkt worden.

Waarom brandpreventie toepassen?

Uiteraard zijn wij als WIHA Brandpreventie overtuigd van onze dienstverlening en werkzaamheden.En niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers hebben inmiddels ondervonden dat samenwerken met WIHA Brandpreventie de zekerheid van veiligheid biedt!

Lees daarom hoe opdrachtgevers de samenwerking met WIHA Brandpreventie ervaren, dit kan ook jouw ervaring worden.

Bekijk onze referenties