Wij gaan verhuizen!

Het team van WIHA Brandpreventie.

Ons positieve en gemotiveerde team bestaat uit een vijftal monteurs die allemaal gecertificeerd zijn en dus als volleerd applicateur door het leven gaan. In tijden van grote drukte zijn wij in staat om met een flexibele schil snel op te schalen naar 10 of meer medewerkers.

Onze vacatures Bekijk ons team
Ons team

Maak kennis met ons team of solliciteer!

Maak kennis met ons gemotiveerde team die bestaat uit een vijftal monteurs, maar ook onze duizendpoot voor de administratie en personeelszaken. Als aanspreekpunt kun je altijd terecht bij Jeroen Tempels. Hij zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken geregeld worden. Wist je trouwens dat wij ook nog vacatures hebben? Neem snel een kijkje!

Kom ons team versterken
...
René Schepers

All-round applicateur en kwaliteitsmanager

...
Lonneke van Aalst

Financieel administratief medewerkster

...
Jordan Hartjes

All-round applicateur

...
Jonathan Matitahatiwen

All-round applicateur en leermeester

...
Jeroen Tempels

Directeur en aanspreekpunt

...
Dein Celestina

Timmerman en all-round applicateur

Voor een veilig gevoel

WIHA Brandpreventie biedt een breed scala aan dienstverleningen en materialen op het gebied van bouwkundige en passieve brandpreventie. Geen nood, wij helpen u graag de schade te beperken.

Neem contact op

Bouwkundige brandpreventie omvat meerdere disciplines die elk hun eigen aanpak en expertise vragen. De specialisten van WIHA Brandpreventie zijn opgeleid en getraind om alle voorkomende werkzaamheden op dit gebied vakkundig uit te voeren.

Het brandwerend behandelen van leidingwerk, het uitbouwen van brandkleppen, super strak brandwerend bekleden van een stalen constructie, inbouwen van brandwerende roosters of het waterdicht maken van sparingen, al onze diensten zullen een grote toegevoegde waarde hebben.

Meer informatie over onze diensten

Bouwkundige brandpreventie, soms ook wel passieve brandpreventie genoemd zorgt er voor dat de gevolgen van een brand beperkt blijven. Een eventuele brand met de bijbehorende rookontwikkeling kan zich dankzij de juiste brandwerende voorzieningen niet zomaar onbeperkt voortplanten door een gebouw. Door de aangebrachte voorzieningen zal een brand beheersbaar worden, hierdoor kunnen mensen veilig vluchten en zal het gebouw niet geheel total-loss raken. De economische schade zal dus ook beperkt worden.

Waarom brandpreventie toepassen?

Uiteraard zijn wij als WIHA Brandpreventie overtuigd van onze dienstverlening en werkzaamheden.En niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers hebben inmiddels ondervonden dat samenwerken met WIHA Brandpreventie de zekerheid van veiligheid biedt!

Lees daarom hoe opdrachtgevers de samenwerking met WIHA Brandpreventie ervaren, dit kan ook jouw ervaring worden.

Bekijk onze referenties